Home » Onze visie

Onze visie is om op een verantwoordelijke manier te fokken met als insteek een gezond, mooi en werkend nest. Al het daarvoor noodzakelijke zoals het uitzoeken qua gezondheid en of de combinatie wel een goede gezonde match zou zijn, is voorafgaand aan een nest uitvoerig onderzocht.

We zullen ons best te doen om ervoor te zorgen dat een pup de juiste eigenaar zal krijgen, een eigenaar waar wij zelf ook een goed gevoel bij hebben.

Aangezien wij werken met onze hond(en) vinden wij het wel erg belangrijk dat de pup niet alleen maar een huishond zal zijn.

Het wordt dan ook zeer op prijs gesteld als er met de hond gewerkt gaat worden en naar deze pupkopers gaat ook onze voorkeur uit.

Door middel van trainingen in welke vorm dan ook.

Hetzij gehoorzaamheidstrainingen, diverse andere hondentrainingen, maar liever nog het volgen van jachttraining of voor de praktijkjacht.

Wij dragen er zorg voor dat de pups goed zullen worden verzorgd, zowel qua voeding, medische gezondheid en een zeer belangrijke socialisatie. De pups zullen veilig in ons huis opgroeien en alle benodigde aandacht zullen wij geven aan de pups, maar ook aan hun toekomstige eigenaren. 

Onze verwachting van de toekomstige eigenaren is, dat ze ook regelmatig op bezoek zullen gaan komen vanaf 3 weken na de geboorte tot aan de dag dat de pups opgehaald mogen worden.

En na het verlaten van het nest zouden wij het uiteraard erg leuk vinden zo nu en dan op de hoogte gehouden te worden van het wel en wee van de pup.

Geen verplichting maar wel gewenst.

De pups worden gechipt, geënt, ontwormd, er zal DNA afname gedaan worden en ze zullen een officiële stamboom hebben.