Home » Onze visie

Onze visie is om op een verantwoordelijke manier te fokken met als insteek een gezond, mooi en werkend nest met een goed karakter.

Al het daarvoor noodzakelijke zoals het uitzoeken qua gezondheid en of de combinatie wel een goede gezonde match zou zijn, is voorafgaand aan een nest uitvoerig onderzocht.

Alle testen (op de meest voorkomende ziektes in het ras Labrador) zijn gedaan, om op een zo verantwoorde manier te kunnen fokken en het risico op erfelijke afwijkingen bij de pups uit te sluiten.

 

We zullen ons best te doen om ervoor te zorgen dat een pup de juiste eigenaar gaat krijgen, een eigenaar waar wij zelf ook een goed gevoel bij hebben, die paar pups die wij met veel liefde fokken verdienen namelijk het allerbeste!

Aangezien wij werken met onze hond(en) vinden wij het wel erg belangrijk dat de pup niet alleen maar een huishond zal zijn.

Het wordt dan ook zeer op prijs gesteld als er met de hond gewerkt gaat worden.

Onze voorkeur gaat uit naar kopers die er jachttraining mee gaan doen, wedstrijden mee gaan lopen of voor de praktijkjacht.

Wij praktiseren bovenstaande ook uiteraard zelf met onze honden.

 

Ook dragen wij er zorg voor dat de pups goed zullen worden verzorgd, zowel qua voeding, medische gezondheid en een zeer belangrijke socialisatie. 

De pups zullen veilig in ons huis opgroeien en alle benodigde aandacht zullen wij de pups geven, maar ook aan hun toekomstige eigenaren. 

Onze verwachting van de toekomstige eigenaren is, dat ze ook regelmatig op bezoek zullen gaan komen vanaf 3 weken na de geboorte tot aan de dag dat de pups opgehaald mogen worden.

En na het verlaten van het nest zouden wij het uiteraard erg leuk vinden zo nu en dan op de hoogte gehouden te worden van het wel en wee van de pup.

Geen verplichting maar wel gewenst.

De pups worden geënt, ontwormd, en hebben een Europees paspoort.

Ze zullen gechipt worden door de RvB die tevens DNA zal afnemen voor een profiel. De pups krijgen een officiële FCI stamboom.

De pups worden verkocht met een koopcontract.

Wij zijn lid van beide rasverenigingen (NLV en LKN)

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb