Home » Procedure pup toewijzing

Wij werken met een wachtlijst, daarvoor geldt echter niet  "Wie het eerst komt, wie het eerst maalt" 

 

Bij interesse voor een puppy kunt u ons mailen voor meer informatie. 

Onze voorkeur gaat in 1e instantie uit naar kopers die met de pup gaan werken in de vorm van jachttraining, wedstrijden lopen en/of mee op jacht mogelijkheden. 

 

Voorafgaand aan het op de wachtlijst komen te staan stellen wij het op prijs als u eerst onze meiden ontmoet om te zien hoe zij zijn qua uiterlijk en karakter. Wij kunnen wel zeggen dat ze mooi, lief, enthousiast etcetera zijn maar we willen graag dat u ook die mening bent toegedaan door ze zelf te zien.

En natuurlijk ook om ons te ontmoeten.

 

Wij willen u graag een pup verkopen en houden u dan ook tijdens een nest op de hoogte van de ontwikkelingen van de pups, via social media, mail of via whatsapp.

 

In de weken na de geboorte kijken wij dagelijks naar de ontwikkeling van de pups en het zich ontwikkelende karakter. Ook wordt er met 6 weken nog een puppytest gedaan (Campbell), echter is en blijft dat een momentopname. 

 

Op basis van bovenstaande, onze gesprekken tijdens de puppybezoeken, de  thuis/gezinssituatie, de doelstellingen met de pup, het karakter van de pup maar ook zoveel mogelijk rekening houdend met voorkeur zullen wij de pups in overleg toewijzen aan de kopers.

 

Tot aan de werkelijke overdracht, zijn beide partijen vrij om, uiteraard wel met opgaaf van reden, niet tot verkoop/koop over te gaan.