Home » Procedure pup toewijzing

Wij werken met een wachtlijst, daarvoor geldt echter niet 

"Wie het eerst komt, wie het eerst maalt" 

 

Bij interesse voor een puppy kunt u ons mailen voor meer informatie. 

Onze voorkeur gaat in 1e instantie uit naar kopers die met de pup gaan werken in de vorm van jachttraining, wedstrijden lopen en/of mee op jacht mogelijkheden. 

 

Voorafgaand aan het op de wachtlijst komen te staan stellen wij het op prijs als u eerst onze meiden ontmoet om zelf te kunnen beoordelen hoe ze zijn qua uiterlijk en karakter.

Wij kunnen wel zeggen dat ze mooi, lief, enthousiast et cetera zijn maar we willen graag dat u ook die mening bent toegedaan door ze te zien.

En natuurlijk ook om ons te ontmoeten.

 

Wij willen u graag een pup verkopen en houden u dan ook tijdens de gehele periode voorafgaand aan een nest, en na de geboorte van het nest op de hoogte van de ontwikkelingen van de pups. Dat kan via social media, per mail of  whatsapp.

 

In de weken na de geboorte kijken wij dagelijks naar de ontwikkeling van de pups en het zich ontwikkelende karakter. Ook wordt er met 6 weken nog een puppytest gedaan (Campbell), echter is en blijft dat een momentopname. 

 

Op basis van bovenstaande, onze gesprekken tijdens de puppybezoeken, de  thuis/gezinssituatie, de doelstellingen met de pup, het karakter van de pup maar ook zoveel mogelijk rekening houdend met voorkeur zullen wij de pups in overleg toewijzen aan de kopers.

 

Tot aan de werkelijke overdracht, zijn beide partijen vrij om, uiteraard wel met opgaaf van reden, niet tot verkoop/koop over te gaan.

Maak een Gratis Website met JouwWeb